Sebastian Vettel avasi jyrkkää kantaansa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan

Ferrarin tähtikuskin Sebastian Vettelin mielestä F1-sarja ei voi jättää osallistumasta kamppailuun ilmastonmuutosta vastaan.

Ilmastonmuutos on kiistatta yksi suurimmista puheenaiheista ympäri maailmaa.

Maailmanlaajuinen huoli planeettamme tulevaisuudesta ei ole jäänyt huomiotta myöskään moottoriurheilun maailmassa. Moottoriurheilupiireissä ollaan todella huolissaan ilmastonmuutoksesta. Kaikki moottoriurheilulla rikastuneet, kuten Sebastian Vettel, ovat yksimielisiä siitä, että ilmastonmuutos on ihmiskunnan suurin huolenaihe.

– On törkeää, miten välinpitämättömiä ihmiset ovat ympäristöstä, Vettelä toteaa noustessaan yksityiseen suihkukoneeseensa.

Sähköformuloiden kilpasarja Formula E on kovassa nosteessa. F1 kehittelee paraikaa päästöttömiä moottoreita kymmenen vuoden päähän.

Nelinkertaisen F1-mestarin mielestä sarjansa suunta on oikea. Saksalainen ei näe ilmastohuolien sivuuttamista vaihtoehtona lajille.

– F1 olisi tyhmä, jos se välttelisi ongelmia kuten ympäristön muutosta. Formula 1 on maailmanlaajuinen urheilulaji. Kun katsotaan kaikkia faktoja, jotka ovat saatavilla tänä päivänä emme voi sivuuttaa sitä, mitä maailmassa tapahtuu, Vettel linjasi Motorsportille.

Lähde: https://www.suomif1.com/2019/11/sebastian-vettel-avasi-jyrkkaa-kantaansa-taistelussa-ilmastonmuutosta-vastaan/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *